Будьте обережні!

Шановні наші випускники, батьки, вчителі!

У зв’язку із закінченням навчального року з метою недопущення виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов’язаних із святкуванням випускних вечорів, просимо Вас бути пильними й обережними та вжити всіх необхідних профілактичних заходів, аби ви та Ваші діти зберегли здоров’я. Зокрема:

-         рекомендовано проводити святкування у закладах громадського харчування, які внесено до державного реєстру потужностей операторів ринку або мають експлуатаційний дозвіл;

-         для приготування страв слід залучати персонал, що має відповідну фахову підготовку, необхідний рівень гігієнічних знань, особисті медичні книжки, з відмітками щодо проходження профілактичних медичних оглядів у встановлені терміни;

-         не включати до меню страви небезпечні в епідемічному відношенні (паштети, салати з майонезами, зельці, холодці, консервацію домашнього приготування, кондитерські вироби з кремом та ін.);

-         не допускати вживання алкогольних напоїв невідомого походження або сумнівної якості, страв, що залишились після святкових заходів та ін.

Для отримання фахової консультативної допомоги з питань забезпечення санепідблагополуччя під час проведення заходів, пов’язаних із святкуванням випускних вечорів, звертайтесь до фахівців управління Держпродспоживслужби в Тальнівському районі.

В.о. начальника                     Н.В. Галицька

Повернутись